Akademik ve kültürel Başarılarımız

Eyl

May

Yıl içerisinde çeşitli sosyal etkinliklere katılan öğrencilerin gönülleri küçük hediyelerle alındı. Öğrencilerimizi göstermiş oldukları çabadan dolayı tebrik ederiz.

Lise öğrencilerim arasında Arapça dikte Yarışması düzenlendi.

Eyl

2017&2018 Eğitim Öğretim yılını tamamlayarak Yükseköğretim Kurumları Sınavında başarılı olan tüm öğrencilerimizi tebrik eder yeni okullarının hayırlı olmasını dileriz.

Haz

Gaziosmanpaşa Belediyesi ile İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün, İstanbul´daki imam hatip okullarına yönelik ortaklaşa düzenlendiği İslami İlimler Olimpiyatının üçüncüsünün ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonunda gerçekleşti.

İstanbul genelinde 37 bin İmam Hatip Okullarından öğrencinin katıldığı ve "Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Arapça, Kuranı Kerim, Temel Dini Bilgiler ve Hz. Muhammed´in Hayatı" derslerinden oluşan sorulara cevap veren öğrenciler arasından, dereceye giren öğrencilere ödüllerinin İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Sn. Hasan Tahsin Usta tarafından verildiği Yarışma Sonucunda okulumuz öğrencilerinden İrem ÜNLÜER birinci olarak Üç kişilik Umre, Bisiklet ve 5.000₺ para ödülü kazanmıştır. Ayrıca öğrencimiz Sudenaz ÖZDİL ise  olarak Bisiklet ve 3.000₺ para ödülü kazanmıştır.

Başarılarından dolayı öğrencilerimizi onları hazırlayan öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

May

Bu yıl 6. sı düzenlenen "UFKA YOLCULUK" yarışmasında okulumuzda dereceye giren öğrencilerimiz ödül törenine katıldılar.

Okulumuzu temsilen Müdürümüz M.Tayyip AYDIN, Müdür Yardımcımız Gökçe ÖZKAN, Öğretmenlerimiz Seyhan YAKUT ve Gülbahar AYDIN´ın da katılımıyla öğrencilerimiz ödüllerini aldılar. Yarışma boyunca emeklerini esirgemeyen öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyor, Peygamber Efendimizin hadisi şeriflerine gönüllerini açarak büyük özveri ile çalışan ve derece elde eden öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Evrensel Hafızlar Derneğinin düzenlemiş olduğu Amme Cüzü Ezbere Okuma Yarışması´nın okul seçmeleri tamamlanmış olup yarışmada okulumuzu 8.sınıf öğrencilerimizden Fatih EMEÇ temsil edecektir. Öğrencimize başarılar dileriz.

Mrt

Pendik İlçesi Ortaokullar arası Ömer Nasuhi Bilmen İlmihal yarışması için okulumuzda yapılan seçmeler sonucunda  Beyza KILIÇARSLAN, Kevser EROL, Meleknur KIRCA ve Melike DEMİR yarışmacı olmaya hak kazanmış olup öğrencilerimize ilçe çapında katılacakları yarışmada başarılar dileriz.

Kurtköy anadolu İmam Hatip Lisesi başarılarına başarı katmaya devam ediyor.

İSLAMİ İLİMLER OLİMPİYATI İKİNCİLİK ÖDÜLÜ KURTKÖY ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNİN.

İLÇE İKİNCİLİĞİ

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 8. Sınıf öğrencilerine yönelik yapılan merkezi sınavlarda (TEOG) büyük bir başarıya imza attık.